Είναι γεγονός πως το animal print είναι το απόλυτο μοτίβο του φετινού χειμώνα. Σε αυτό το πλαίσιο συγκαταλέγονται πολλά είδη print, όπως το snake και το leopard. Είναι το trend που παρουσιάστηκε στις περισσότερες επιδείξεις μόδας, πρωταγωνίστησε σε street style και φορέθηκε σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Κυκλοφορεί σε πολλές εκδοχές, σε μικρές ή μεγάλες επιφάνειες και σίγουρα μας έχει κλέψει την καρδιά.

  

Φορέστε το σε φόρεμα, jacket, πουκάμισα, παντελόνες και συνδυάστε το είτε με γήινες αποχρώσεις ή με χρώματα εντελώς αντίθετα από το print σας. Επιλέξτε το για όλες τις ώρες της μέρα και φυσικά σε κάθε περίσταση, από μία καθημερινή βόλτα μέχρι και σε επίσημες εμφανίσεις.

  

Για όσες θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις επιλέξτε total look με το ίδιο φυσικά μοτίβο. Αν θέλετε απλά να εντάξετε την τάση στο στιλ σας, τότε επιλέξτε διακριτικά αξεσουάρ animal print ή μικρές επιφάνειες, όπως μία ζώνη. Εμπνευστείτε από εικόνες και δημιουργήστε φανταστικά looks σύμφωνα πάντα με το στιλ σας και τα γούστα σας!