Προφανώς μιλάμε για την αγαπημένη περίοδο όλων των γυναικών. Είναι η περίοδος που τρέχουμε στα μαγαζιά για να βρούμε τα αγαπημένα μας fashion items σε καλύτερες τιμές. Προφανώς θέλουμε να αποκτήσουμε όσα είχαμε δει τις προηγούμενες μέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επενδύσουμε σε κομμάτια σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Βγάλτε χαρτί και στυλό και σημειώστε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσετε!

Μοτίβα. Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν είναι τα prints. Αξίζει λοιπόν να επενδύσετε σε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια. Το καρό, το πουά και το animal είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας.

Μουτόν. Ένα ακόμα trend που βλέπουμε να κυκλοφορεί σε street style. Βρες το ιδανικό χρώμα και μήκος και εμπνεύσου από τις εμφανίσεις των fashion girls.

Αέρινα φορέματα. Κλασική αξία τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου βόλτες. Ωστόσο, φέτος τα βλέπουμε και τις χειμωνιάτικες μέρες. Φόρεσέ τα με ιδιαίτερα καλσόν και τα αγαπημένα σου πλεκτά ή φούτερ.

Κόκκινα και χακί. Γίνονται τα αγαπημένα μας χρώματα. Δώστε βάση και προσάρμοσέ τα ανάλογα με την εποχή. Ανοιχτές αποχρώσεις το καλοκαίρι και σκούρες το χειμώνα.